Intelligente digitale løsninger, der gør dig glad

SkovJacobsen er et mindre bureau beliggende i hjertet af København. Vi er danmarksmestre i digitalt problemknuseri og sætter en ære i at levere gennemtænkte kvalitetsløsninger til den aftalte pris og det aftalte tidspunkt.

Som kunde hos os er du og dine opgaver i centrum, og det er ikke bare flotte løfter i en salgspitch. Som kunde er du ganske enkelt det vigtigste gen i vores DNA, og dine forretningsbehov er omdrejningspunktet for enhver af vores løsninger uanset størrelse. Af samme grund bruger vi hellere tid og energi på at forstå din forretning og løse dine udfordringer så godt, at du kommer igen, end på at kapre nye kunder.

Mange års onlineerfaring kombineret med solid jysk forretningsmoral betyder, at vi er kendt for at løse opgaver smartere og til bedre priser. – F.eks. ved at analysere og optimere dine eksisterende kampagner eller videreudvikle funktionalitet i værktøjer, du allerede har til rådighed.

Vi bygger selvfølgelig også nye løsninger fra bunden, men kun når det er nødvendigt. Undervejs trækker vi efter behov på vores stærke netværk af specialister, så vi er sikre på, du får en løsning, der gør dig og din forretning glad.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Webløsninger
Websites, webshops, intranet, UX, design, back- og frontend-udvikling.

Konverteringsoptimering og online marketing
Opbygning og optimering af landingpages og kampagnesites, data- og trafikanalyser, optimering af købsflows.

Rådgivning
Konsulentbistand og sparring omkring nye såvel som eksisterende digitale løsninger med henblik på videreudvikling, optimering og mérsalg.

Bliv glædeligt overrasket over kvaliteten, prisen og tidsplanen for din næste digitale løsning. Ring til SkovJacobsen på +45 9380 0450 eller send os en mail på info@skovjacobsen.dk.